Mircea Badea In Gura Presei Youtube

14893 likes 6 talking about this. Imediat după publicarea clipului pe Youtube fanii au dat năvală urcând clipul pe locul 2 în trending-ul de pe platformă.


In Gura Presei 17 Martie 2020 Cu Mircea Badea Fara Video Youtube

ÎN FAȚA NAȚIUNII cu Sabina Iosub.

Mircea badea in gura presei youtube. In Gura Presei February 21 2015. INTERNATIONAL NEWS VIDEO ACTUALITATE POLITICĂ EXTERNE ECONOMIC SPORT LIFE. Mircea Badea a avut un nou derapaj pe internet.

Voi cu voicu cu mirela voicu sâmbătă ora 20 30. In gura presei Mircea Badea 5 februarie HD Show XXXIMircea Badea Antena3Pamflet 2020In gura presei 5 februarie HD. Mircea Badea face analiza apariției lui Jador.

În Gura Presei cu Mircea Badea - Inregistrare emisiune din data de 11 Aprilie 2021. In Gura Presei - Mircea Badea - 22 08 2021. In Gura Presei Mircea Badea.

Realizatorul a reuşit să transforme prezentarea formală a conţinutului ziarelor într-o emisiune dinamică cu umor dar şi cu replici acide şi teorii noi. Mircea badea a luat foc dupa ce a auzit ca a primit o amenda in valoare de 20 000 de lei de la cna. MIRCEA BADEA - canal unde puteti vedea cele mai recente emisiuni Mircea Badea Youtube - canal cu videoclipuri mai vechi oldies but goldies Abonati-va.

După ce Mihai Bobonete l-a invitat pe Cabral la emisiunea pe care o realizează pe YouTube realizatorul emisiunii În gura presei le-a dedicat un poem în care i-a jignit pe cei doi. Emisiunea pamflet a lui Mircea Badea s-a bucurat de apreciere încă de la primele ediţii. Google își lansează propria universitate.

Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on youtube. 14009 likes 23 talking about this. Moderatorul de la În Gura Presei i-a ironizat în dulcele-i stil clasic pe oficialii României.

De această dată i-a jignit pe Cabral și pe Mihai Bobonete. Pagina oficială a emisunii În Gura Presei cu Mircea Badea. Miercuri 23 Iunie 2021.

In gura presei a lui Mircea Badea a disparut de pe Youtube Marti 03 Martie 2009 ora 1753 Am aflat tarziu ca trustul Intact a cerut Youtube sa scoata de pe site clipurile cu emisiunea mea a spus Mircea Badea in cadrul emisiunii radiofonice pe care o are la Radio Zu. Doamnelor și domnilor ultimele. Mircea badea in gura presei.

In gura presei este o emisiune de tip pamflet unde Mircea Badea comentează evenimentele din presa cotidiană folosind satira ca. In Gura Presei cu Mircea Badea. Printre cei care au comentat exoticul clip s-a numărat și Mircea Badea.

Un 13 categoric cu noroc pentru că de 16 ani emisiunea este nelipsită. Mircea Badea aniversează 16 ani de În gura presei. Mircea Badea nu va mai prezenta emisiunea În gura presei în următoarea perioadă din cauza faptului că şi-a rezervat câteva zile libere.

Prezentatorul emisiunii Sinteza zilei Antena 3 Mihai Gâdea a fost cel care a confirmat vestea ce i-a luat prin surprindere pe fanii lui Mircea Badea. Prima emisie a celebrei emisiuni realizată la măsuță cum îi place lui Mircea să spună a fost difuzată pe 13 septembrie 2004. Mircea Badea lovește din nou.

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea. Mircea Badea derapaj pe internet. Mircea Badea întrebare mega bizară despre valul 4 Face.

In gura presei Mircea Badea 31 ianuarie HD Show XXIXMircea Badea Antena3Pamflet 2020In gura presei 31 ianuarie 2020 HD. În aceași zi în cadrul emisiunii sale În Gura Presei Mircea Badea a decis să facă. Ce spune moderatorul TV de la Antena 3 despre varianta delta a virusului COVID-19 care amenință sosirea unui val 4 de pandemie la noi în țară.


In Gura Presei 14 Aprilie 2020 Cu Mircea Badea Fara Video Youtube


In Gura Presei 1 August 2019 Cu Mircea Badea Fara Video Youtube


In Gura Presei Home Facebook


Mircea Badea Spike Manele Youtube


Stiri Despre In Gura Presei


Mircea Badea Reacție Ireală Despre Jador Ce A Observat In Ultima Piesă De Pe Youtube Impact


Mircea Badea In Gura Presei Antena3 Youtube


In Gura Presei 17 Martie 2021 Reluare Online


In Gura Presei Cu Mircea Badea Home Facebook


In Gura Presei 3 Mai 2021 Luni Youtube


In Gura Presei Cu Mircea Badea


In Gura Presei Cu Mircea Badea


In Gura Presei Cu Mircea Badea Youtube


In Gura Presei Cu Mircea Badea 08 07 2021 Youtube


In Gura Presei Mircea Badea 17 08 2021 Youtube


Lvryp5r8xb4qhm


In Gura Presei Cu Mircea Badea 30 07 2021 Youtube


In Gura Presei Mircea Badea Home Facebook


In Gura Presei 18 Martie 2020 Cu Mircea Badea Fara Video Youtube

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel