Mircea Badea In Gura Presei Ultima Emisiune

Nu de putine ori profetiile lui Mircea Badea referitoare la viata politica si economica s-au adeverit. Cea mai veche emisiune de tip revista presei din Romania one-man-show semnat Mircea Badea.


Mircea Badea S A Retras De La In Gura Presei Anunțul Făcut De Mihai Gadea

Mircea Badea a dansat după semnul de viață dat de premierul Florin Cîțu.

Mircea badea in gura presei ultima emisiune. Plec din țară dacă nu mă arestează mâine la aeroport că am. Acesta a vorbit pe tot parcursul intervalului său orar despre marele Nichita Stănescu. In gura presei este o emisiune de tip pamflet unde Mircea Badea comentează evenimentele din presa cotidiană folosind.

Prezentatorul emisiunii Sinteza zilei Antena 3 Mihai Gâdea a fost cel care a confirmat vestea ce i-a luat prin surprindere pe fanii lui Mircea Badea. Miercuri 23 Iunie 2021. În gura presei este cea mai veche emisiune de tip revista presei din România one-man-show semnat Mircea Badea.

Am zis să fiu și eu uman am față umană. Barcelona AC Milan 1-1 Barca castiga la penalty-uri. În Gura Presei cu Mircea Badea - Inregistrare emisiune din data de 11 Aprilie 2021.

06 august finalul emisiuni in gura presei mircea badea ultima emisiune. Realizatorul a reusit sa transforme prezentarea formala a continutului ziarelor intr-o emisiune dinamica cu umor dar si cu replici acide si teorii noi. Gefällt 14901 Mal 4 Personen sprechen darüber.

In Gura Presei Mircea Badea. D-J dupa Sinteza Zilei la Antena 3. Mihai Gâdea impresionat de ultima ediție În gura presei prezentată de Mircea Badea.

14009 likes 23 talking about this. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Emisiunea pamflet a lui Mircea Badea s-a bucurat de apreciere încă de la primele ediţii.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Realizatorul a reuşit să transforme prezentarea formală a conţinutului ziarelor într-o emisiune dinamică cu umor dar şi cu replici acide şi teorii noi. Dintr-un pamflet ediția de miercuri a emisiunii prezentate de Badea s-a transformat într-o oră de cultură veritabilă.

După 15 ani de emisie de la pupitrul În gura presei emisiune difuzată de Antena 3 Mircea Badea a anunţat că producţia va dispărea de pe post. INTERNATIONAL NEWS VIDEO ACTUALITATE POLITICĂ EXTERNE ECONOMIC SPORT LIFE. Atunci când implinea 9 ani de emisie vedeta Antena 3 explica care este motivul pentru care În Gura Presei rezistă pe tv.

Totul s-a întâmplat în direct la Antena 3 în ediția de aseară a emisiuniiÎn gura presei. El a scris un text pe Facebook în care a explicat ce urmează să se întâmple. Nu de putine ori profetiile lui Mircea Badea referitoare la viata politica si economica s-au adeverit.

Însă înainte de a dansa Mircea Badea s-a prefăcut. El a precizat că pleacă din țară iar emisiunea lua o pauză pentru o perioadă nedefinită. Mihai Gâdea impresionat de ultima ediție În gura presei prezentată de Mircea Badea Dintr-un pamflet ediția de miercuri a emisiunii prezentate de Badea s-a transformat într-o oră de cultură veritabilă.

Realizatorul a reusit sa transforme prezentarea formala a continutului ziarelor intr-o emisiune dinamica cu umor dar si cu replici acide si teorii noi. Mircea Badea mare dansator. Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

În Gura Presei cu Mircea Badea Duminică-Joi 2345 Emisiunea pamflet a lui Mircea Badea s-a bucurat de apreciere inca de la primele editii. Pagina oficială a emisunii În Gura Presei cu Mircea Badea. A dansat și s-a prefăcut a fi beat după semnul de viață dat de premierul Florin Cîțu.

În Gura Presei cu Mircea Badea Duminică-Joi 2345 Emisiunea pamflet a lui Mircea Badea s-a bucurat de apreciere inca de la primele editii. Mircea Badea l-a imitat pe Florin Cîțu beat și a dansat după ce premierul a răspuns atacurilor cu poze din SUA. Mircea Badea a făcut un adevărat show în ediția de joi a emisiunii În Gura Presei.

Realizatorul emisiunii În gura presei Mircea Badea a precizat că ediția de miercuri a fost ultima emisiune pe care a realizat-o. ÎN FAȚA NAȚIUNII cu Sabina Iosub. In Gura Presei cu Mircea Badea.

Mircea Badea nu va mai prezenta emisiunea În gura presei în următoarea perioadă din cauza faptului că şi-a rezervat câteva zile libere. Aceasta este ultima emisiune pentru o perioadă de timp. Am consumat până am venit la emisiune.

Acesta a vorbit pe tot parcursul intervalului său orar despre marele Nichita Stănescu. Mâine este data de 13.


In Gura Presei Mircea Badea Ziare Com


T9al7wri47putm


In Gura Presei Mircea Badea 12 08 2021 Youtube


In Gura Presei Cu Mircea Badea Editii Complete Antenaplay Ro


Mircea Badea Nu Mai Face Emisiunea In Gura Presei Sunt 15 Ani Suficient


In Gura Presei 27 Mai 2020 Cu Mircea Badea Video Youtube


Mircea Badea Anunță Schimbări La Antena 3 Ce Se Intamplă Cu Emisiunea In Gura Presei


In Gura Presei Cu Mircea Badea Editii Complete Antenaplay Ro


In Gura Presei 15 Mai 2019 Cu Mircea Badea Youtube Youtube Talk Show Playlist


In Gura Presei Cu Mircea Badea 15 07 2021 Youtube


In Gura Presei 12 Martie 2020 Cu Mircea Badea Fara Video Youtube


In Gura Presei Cu Mircea Badea


In Gura Presei Cu Mircea Badea Editii Complete Antenaplay Ro


In Gura Presei Cu Mircea Badea 08 07 2021 Youtube


Mircea Badea Surpriză Mare La Antena 3 Ce S A Intamplat După Ce S A Terminat Emisiunea Lui Mihai Gadea


In Gura Presei Cu Mircea Badea 16 06 2021 Youtube


In Gura Presei 19 Iulie 2021 Luni Youtube


In Gura Presei Cu Mircea Badea Inregistrare Emisiune Din Data De 11 Aprilie 2021


In Gura Presei Cu Mircea Badea

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel