Mircea Badea In Gura Presei

Prezentatorul emisiunii Sinteza zilei Antena 3 Mihai Gâdea a fost cel care a confirmat vestea ce i-a luat prin surprindere pe fanii lui Mircea Badea. Realizatorul a reusit sa transforme prezentarea formala a continutului ziarelor intr-o emisiune dinamica cu umor dar si cu replici acide si teorii noi.


Pin By Lenuta On Idee Pandora Screenshot Art Pandora

Urmareste aici pe site emisiunea In Gura Presei din data de 4 aprilie 2021 HD.

Mircea badea in gura presei. A dansat și s-a prefăcut a fi beat după semnul de viață dat de premierul Florin Cîțu. In emisiunea In gura presei de miercuri 26 august Mircea Badea a laudat forma fizica a Reginei muzicii pop si profesionalismul acesteia. In Gura Presei cu Mircea Badea.

In Gura Presei Mircea Badea. Multa lume creste vaci pe Net. 14009 likes 23 talking about this.

Mircea Badea aniversează 16 ani de În gura presei. Nu de putine ori profetiile lui Mircea Badea referitoare la viata politica si economica s-au adeverit. Mircea Badea n-a apărut seara trecută pe micile ecrane la conducerea emisiunii În gura presei pe care o realizează de ani buni la postul de televiziune Antena 3 iar acum s-a aflat și motivul pentru a absentat.

În Gura Presei cu Mircea Badea Duminică-Joi 2345 Emisiunea pamflet a lui Mircea Badea s-a bucurat de apreciere inca de la primele editii. În Gura Presei cu Mircea Badea Duminică-Joi 2345 Emisiunea pamflet a lui Mircea Badea s-a bucurat de apreciere inca de la primele editii. Pagina oficială a emisunii În Gura Presei cu Mircea Badea.

Emisiunea pamflet a lui Mircea Badea s-a bucurat de apreciere încă de la primele ediţii. Realizatorul a reusit sa transforme prezentarea formala a continutului ziarelor intr-o emisiune dinamica cu umor dar si cu replici acide si teorii noi. În Gura Presei cu Mircea Badea Duminică-Joi 2345 Emisiunea pamflet a lui Mircea Badea s-a bucurat de apreciere inca de la primele editii.

Inaintea concertului din Parcul Izvor Antena 3 a difuzat imagini cu Madonna la sala de forta. Gefällt 14900 Mal 3 Personen sprechen darüber. Mircea Badea nu va mai prezenta emisiunea În gura presei în următoarea perioadă din cauza faptului că şi-a rezervat câteva zile libere.

In Gura Presei Mircea Badea. Nu de putine ori profetiile lui Mircea Badea referitoare la viata politica si economica s-au adeverit. In gura presei este o emisiune de tip pamflet unde Mircea Badea.

Miercuri 23 Iunie 2021. In emisiunea In gura presei de joi seara Mircea Badea i-a ironizat pe oamenii care isi pierd timpul cu acest joc de pe site-ul Facebook chiar daca peste 60 de milioane de oameni practica in prezent acest joc. Mircea Badea realizează pe postul Antena 3 o emisiune de 50 de minute În gura presei unde comentează evenimentele din presa cotidiană și știri despre politicieni oameni de afaceri artiști sportivi jurnaliști fiecare ediție fiind redifuzată a doua zi dimineața pe postul Antena 1.

Realizatorul a reusit sa transforme prezentarea formala a continutului ziarelor intr-o emisiune dinamica cu umor dar si cu replici acide si teorii noi. Prima emisie a celebrei emisiuni realizată la măsuță cum îi place lui Mircea să spună a fost difuzată pe 13 septembrie 2004. Nu de putine ori profetiile lui Mircea Badea referitoare la viata politica si economica s-au adeverit.

Mircea Badea a făcut un adevărat show în ediția de joi a emisiunii În Gura Presei. Un 13 categoric cu noroc pentru că de 16 ani emisiunea este nelipsită. Mircea Badea spera ca Madonna sa fi fost un exemplu pentru guristele pline de fite din muzica romaneasca.

Mircea Badea considera ca cei care joaca FarmVille pe Facebook sunt niste plictisiti. In gura presei este o emisiune de tip pamflet unde Mircea Badea comentează evenimentele din presa cotidiană folosind satira ca forma de critica. Realizatorul a reuşit să transforme prezentarea formală a conţinutului ziarelor într-o emisiune dinamică cu umor dar şi cu replici acide şi teorii noi.


Sotul Ilincai Vandici A Mai Fost Casatorit 8 Square Sunglass Sunglasses Fashion


Mircea Badea și Gențile De Tabla Sunt Mai Aspectoase Decat Cele De La Louis Vuitton Men Men S Blazer Suit Jacket


Pin On Interesant Fain


Mircea Badea La Balet Romania


Brașovul La Zi Mircea Badea Atacă Asta Cu Masca E Fix O Frecţie Lab Coat Jackets Coat


Caseta Pentru Care Kovesi Cere 1 Milion De La Ziariști Incoming Call Screenshot Romania


Adaugă Pin Pe Stiri Din Despre Brasov


Mircea Badea Show Face Makeup Halloween Face Makeup Face


In Gura Presei 1 Martie 2018 Cu Mircea Badea Part1 2 Talk Show Romania Scenes


Pin On Interesant Fain


In Gura Presei 1 Martie 2018 Cu Mircea Badea Part1 2 Talk Show Romania Scenes


Accident Cumplit La Vaslui O Mașină A Fost Strivită De Un Camion Un Bărbat A Murit Pe Loc Broadway Shows Bus


Mircea Badea In Gura Presei 19 Noiembrie 2015 Ediţie Completă Talk Show Youtube Scenes


Video Reportaj De La Bătaia Incasată De Mircea Badea Pumni Si Picioare In Gura Presei Tv Entertainment Basketball Court Entertaining


Ofițer Dga Toate Structurile știau De Negulescu Fictional Characters Romania Character

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel